Handelsvirksomhed

Eico A/S

Investeringsår

2011

Virksomhed

Eico A/S

Hovedkontor

Brønderslev

Bruttofortjeneste

DKK 17,7 mio. kr.

Direktør

Michael Jacobsen

Investeringsansvarlig

Lars Bundgaard Sørensen

Ejerandel

35 %

Om virksomheden

Eico A/S blev stiftet i 1981 af ægteparret Inge-Lis og Erik Lund og har således 30 års jubilæum i 2011. Virksomheden er beliggende i Brønderslev. Inge-Lis og Erik forsætter som aktionærer i en længere overgangsperiode, hvilket sikrer et kontrolleret generationsskifte af Eico A/S til de nye hovedaktionærer. Eico A/S har igennem samarbejde med de professionelle køkkenleverandører og producenter opbygget et solidt navn for funktionelle produkter af høj kvalitet indenfor emhætter, hårde hvidevarer, vaske og andre produkter til danske, norske og svenske forbrugere.

Elegant Eico design

Eico tilbyder et produktprogram, som til enhver tid består af kvalitetsprodukter med lang holdbarhed, høj effektivitet, lave driftsomkostninger – naturligvis i elegant EICO design. Eico A/S´s produkter udvikles og produceres af førende europæiske fabrikker, så det sikrer at kvaliteten er i top.

Eico A/S har igennem samarbejde med de professionelle køkkenleverandører og producenter opbygget et solidt navn for funktionelle produkter af høj kvalitet indenfor emhætter, hårde hvidevarer, vaske og andre produkter til danske, norske og svenske forbrugere.

Læs mere om virksomheden:

www.eico.dk